به گزارش قزویننیوز، محمدمهدی اعلایی، استاندار قزوین، در جلسه هماندیشی اصحاب رسانه با استاندار قزوین که امروز در سالن جلسات باغستان قزوین برگزار شد، با اشاره به اهمیت مشارکت در انتخابات، اظهار کرد: در انتخابات اسفند ۱۴۰۲ بهطور کلی در کشور کاهش مشارکت را شاهد بودیم، اما رتبه ملی ما نزدیک به رتبه دور قبلی انتخابات بود.
وی ادامه داد: رفتار انتخاباتی استانهای نزدیک به استان تهران تا حد قابل توجهی با این استان مشترک است. بنابراین مشارکت ما هم کاهش داشت، اما در شهرستانهای بوئینزهرا و تاکستان مشارکت کمتر هم بود که متأثر از کلاهبرداری خودرویی در این دو شهرستان بود.
استاندار قزوین درباره پیگیری کلاهبرداری شرکت خودرویی، گفت: مسئله در ید اختیارات اجرایی نیست، بلکه باید در دستگاه قضا پیگیری شود، اما این روزها آهنگ رسیدگی به این پرونده عمیقتر شده و با تغییراتی که در فضای استان قزوین ایجاد شده است. امیدواریم این پرونده زودتر به نتیجه برسد، از طرفی در حال حاضر این پرونده در سطح ملی حساسیت دارد که سرعت رسیدگی به آن را تسریع میکند
وی بیان کرد: متأسفیم که مردم به دلیل اهمال در نظارت توسط متولیان امر که نباید میگذاشتند چنین اتفاقی رخ دهد، دچار زیان شدند؛ اما در انتخابات ریاست جمهوری تلاش میکنیم مشارکت قابل توجه باشد.
اعلایی با اشاره به تقسیمات کشوری استان قزوین گفت: بحث شهرستان شدن الموت در مراحل پایانی بود اما با دخالتهای یکی از نمایندگان سابق قزوین این بحث از دستور کار خارج شد.
نماینده عالی دولت در استان قزوین در ادامه خاطرنشان کرد: باید فرصت نقشآفرینی و اثرگذاری از افرادی که نتوانستهاند آوردهای برای استان داشته باشند، اما هنوز در سایه بیتفاوتی مردم جایگاه دارند، گرفته شود.
وی گفت: تلاش کردیم آهنگ توسعه در استان تسریع شود و خودمان در جای دیگران عمل نکنیم، هر کسی در جای خود و در تخصص خود قرار گیرد و نسبت به هیچ رفتاری باجدهی نداشته باشیم و براساس عرف و قانون کار کنیم و امیدواریم در آینده، این روند ادامه داشته باشد.
اعلایی در پایان بیان کرد: ما در این دوران تلاش کردیم مانند شخص رئیس جمهور اخلاقمدار باشیم و نسبت به تخریبها و دروغها عکسالعمل نشان ندهیم، فضا را برخوردار از سلامت کنیم و استعدادها را بشناسیم و ظرفیت تحول برای آینده را ایجاد کنیم. یکی دیگر از رسالتهای ما این بود که دست زیادهخواهان را کوتاه کنیم و نشان دهیم زیادهخواهی همیشه به نتیجه نمیرسد و آنها همیشه نمیتوانند برنده باشند.
انتهای پیام/