به گزارش قزویننیوز، محمد فلاح صفری، مدیر پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان قزوین، چهارشنبه سوم آبان در نشست ارتقای آگاهی عمومی و گسترش فرهنگ پیشگیری از سرقت و ترویج فرهنگ پیشگیری، اظهار کرد: در حوزه پیشگیری از سرقت نیازمند به تولید محتوا هستیم و بدون شک رسانهها بایستی در این حوزه قالبهای متنوعی را در اشکال خبری تهیه و در اختیار جامعه قرار دهند.
این مسئول ادامه داد: به صورت کلی موضوع پیشگیری از جرم دارای ۲ رکن علمی و عملی است که تحقق رکن علمی آن بر عهده اهالی فرهنگ و رسانه است و در جوامع توسعه یافته و براساس دانایی شهروندان مباحث پیشگیری از جرم تبیین شده و مردم از طریق رسانه و فرهنگ در جریان این مهم قرار میگیرند.
وی خاطرنشان کرد: در همه جوامع باید قبل از وقوع جرم به اقدامات پیشگیرانه اقدام کرد که یکی از این ابزارهای مدرن و کارآمد در این حوزه رسانه است که به ارتقای سطح آگاهی مردم و گروههای هدف برای پیشگیری از وقوع سرقت کمک میکند.
مدیر پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان قزوین اظهار کرد: میزان پروندههای سرقت در نیمه نخست سال جاری ۱۷ درصد افزایش یافته که بهترین راهکار برای پیشگیری، استفاده از ظرفیت اهالی فرهنگ و رسانه است.
فلاح صفری در پایان بیان کرد: در حوزه عملی ادارات و دستگاهها باید وارد میدان شوند، به عنوان مثال شهرداری باید از اعطای پایان کار به ساختمانهای فاقد ایمنی خودداری کند، اما این رسانه است که باید از دستگاهها مطالبهگری کند.
انتهای پیام