به گزارش قزویننیوز، علی رحمانی در نشست کارگروه آرد و نان استان قزوین گفت: نانوایان استان به دنبال آرد با کیفیت هستند و همین امر سبب شده تا از کارخانه های خارج از استان آرد مورد نیاز خود را تامین کنند.
وی با بیان اینکه تامین آرد با کیفیت در کارخانجات نیاز نانوایان را تامین میکند، اضافه کرد: آرد خام روستایی برای ما دارای اهمیت است و نباید اجازه دهیم میزان این آرد کاهش پیدا کند، البته باید نظارت صورت بگیرد که این آرد حتما به نان تبدیل شده و در اختیار مردم قرار گیرد.
رحمانی تصریح کرد: آرد خبازیها باید گونهای تامین شود که سهمیه آرد خام روستایی تحت تاثیر آن قرار نگیرد، چون میزان فروش آرد خبازی ها در مهرماه سال جاری نسبت به سال گذشته با افزایش ۵۰ درصدی رو به رو شده است.
این مسوول بیان کرد: برخی نانوایان همچنان در حوزه ساعت کار و تعطیلیهای خود همچنان تخلف میکنند، از اتحادیه نانوایان استان انتظار داریم که نظارت دقیقتری بر ساعت کار نانواها انجام دهند، کنترل و نظارت ها باید بازدارنده باشد تا شاهد تکرار تخلفات در این زمینه نباشیم.
رحمانی تاکید کرد: در حال حاضر برخی افراد دارای مجوز و پروانه، چند نانوایی دارند که باید این مساله بررسی شود، پیشنهاد میشود که یک مجوز بتواند سهمیه آرد دریافت کند و باقی شعبه آزادپز شوند، البته این پیشنهاد هم نیاز به بررسی دقیقتر دارد.
انتهای پیام/